Известие

Collapse
No announcement yet.

Тресе при тръгване и трудно набира на 1 и 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тресе при тръгване и трудно набира на 1 и 2

Здравейте колеги,
    Ползвах търсачката, но не намерих точен отговор на моя въпрос.
    От известно време при тръгване на 1-ва, алфата се разтриса малко. В същото време забелязах, че на 1 и 2 трудно набира и се мъчи. На по-високите предавки е по-добре.
    Имам някакви подозрения за съединител, но от друга страна педалът не е твърд и си отделя нормално.
    Въпросът ми е къда мога да разбера дали съединителят е за смяна.
    Знаете ли някъде да правят диагностика в събота?
    Alfa 146, 1,4 TS, 97, gas

имам решение на въпросите ти,пиши на лични,успех
    145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Колега,
      Имаш ЛС

Comment

И при мен тресеше при тръгване. Смених съединителя и сега не тресе . Иначе педала не си променя хода поне при мен
        166, 2.4 JTD'00

Comment

Дали може комуникациите на лична да се сведат до нула, тъй като всички тук споделяме проблеми и гледаме да си помагаме. Всяка помощ и съвет биха били полезни за всички, дори и да си бачкат часпром.
          Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от minddwell
            Дали може комуникациите на лична да се сведат до нула, тъй като всички тук споделяме проблеми и гледаме да си помагаме. Всяка помощ и съвет биха били полезни за всички, дори и да си бачкат часпром.
            Aбсолютно съм съгласен. Мисля, че нищо не пречи на тези, които се занимават пофесионално с ремонти да кажат все пак нещо повече от 'имаш л.с.' Или, ако ги е страх да не им откраднат занаята, по-добре да не пишат във темата въобще (IMHO)
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

елементарно,колеги,като толкова много протестирате срещу лс. има вариант

пишете на ръководството,модернаторите,та да видим какво ще ви отговорят

модернаторите не допускат реклама,неоторизирана,пък и мисля че лс. са измислени за лична кореспонденция

колега евро89,когато пращаш лични пиши заглавие иначе е неуспешно

Comment

Първоначално публикувано от drigata
                ...пишете на ръководството,модернаторите,та да видим какво ще ви отговорят...
                Ами аз не съм от решаващите фактори, но ти отговорих Пишете си лични, никой не може да ви спре, но от етична гледна точка е добре да споделяте по малко техническо инфо
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от drigata
                  елементарно,колеги,като толкова много протестирате срещу лс. има вариант

пишете на ръководството,модернаторите,та да видим какво ще ви отговорят

модернаторите не допускат реклама,неоторизирана,пък и мисля че лс. са измислени за лична кореспонденция

колега евро89,когато пращаш лични пиши заглавие иначе е неуспешно
                  А защо по дяволите е нужно да пишеш в темата "Имаш ЛС"
                  Lexus IS200

Comment

защо спамите на човека темата???????????????????

ако имате проблем що не го споделите,а????????????????

има достатъчно инфо във форума по този въпрос,що не потърсите малко ами се занимавате с мен

ще помоля модернаторите да преценят дали тази тема може да продължава в този вид

Comment

Вижте, колеги,
                      Никой не е казал, че няма да споделя какъв е бил проблемът. Очевидно момчетата не искат да парадират и да предлагат във всеки пост услугите си, но доколкото съм чел във форума са доста кадърни- и Лисан, и Дригата. Аз все още нямам време да отида при тях, но мисля занапред да ползвам услугите им.
                      Има някой други във форума, които като напишеш за някакъв проблем, започват да се подиграват, а като отидеш при тях ги чакаш 3 часа.

Comment

по принцип тресенето за втора скорост нзм ама при мен преди беше на 1 при първото сменяне на ролките проблема ми беше от паразитната ролка смених паразитна ролка и се оправи всичко
                        Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
                        Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
                        Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

Comment

И аз го имах този проблем, но се оказа, че имах вода в двигателя (тези от автокъщата не знам как са я мили) и свещите бяха наводнени, някои цилиндри отказваха и като го отворих и подсуших навсякъде проблема се оправи (смених и свещите ест )
                          Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

гледай добре данеби да тръгваш на 3-та ако си сменял тампони на двигател от тях също може дае ако са по твърди

Comment

това, колега, е или защото е сменян само феродовия диск, или защото е слаган скапан съединител от онея за 130 лева комплекта. и аз го имам този проблем. нарича се КРИВ ПРИТИСКАТЕЛЕН ДИСК предишния собственик сложи скапан съединител от онея уж италиянските и за това е така... сменяш съединителя и всичко лепва...
                              Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

Working...
                              X